Make your own free website on Tripod.com

SAMY VELLU: LU JANGAN KURANG AJAR!!

Samy Vellu sangat takut kepada PAS. Mungkin itulah yang menyebabkan beliau menimbulkan isu membantah lembu jadi korban, yang sedang merebak ke masyarakat Islam sebagai satu penghinaan kepada kesucian ugama itu sendiri. Apakah Samy mahu khinzir Mahathir dan kroninya menggantikan lembu itu? Tahukah Samy Vellu bahawa siapakah yang merestui kemenangannya dalam pilihanraya selama ini? Adakah lembu-lembu yang bakal dijadikan korban itu?

Samy Velly sudah melampau. Anak buahnya cuba mengganggu keharmonian dan perpaduan yang harmonis di negara ini. Jika benar Mahathir dan Tok Guru Nik Aziz berbalah, lu jangan masuk campur!! Ini hak ugama kita, tolong hormati sikit. Jangan ingat selamanya lu boleh menang di Sungai Siput!! Anak buah gua sedang menyusun startegi lu yang jahat memancing undi kaum bumiputera Asli. Kali ini apa lagi lu mahu kasi, ha?

Tolong bagi tahu sama anak buah lu. Jangan ganggu kehidupan kami. Jangan ganggu ugama kami. Kami juga boleh hormat sama lu punya ugama, asal lu jangan kacau kami. Ini amaran untuk lu Samy Vellu. Nanti lu tak dapat balik Sg. Siput pulak!

Cucu Maharaja Lela

MR - no komen